BejelentésVIANNA FODRÁSZAT
SZÉPSÉGÁPOLÁS FELSŐFOKON

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK


A melírozás célja a haj élénkítése, a frizura vonalának kiemelése. A világosításnak ehhez a különösen kedvelt formájához számos módszer alkalmazható, rengeteg lehetőséget tartogat, amelynek csak a fantázia és kreativitás szabhat határt. Szőkítőporokkal, krémekkel világosíthatunk, de rendelkezésre áll speciális melírfesték is, amelyekkel élénk színeket hozhatunk létre előszőkítés nélkül. Hajfestéket is használhatunk, megfelelően összeállítva. A melírozási módszereknek köszönhetően több lehetőség közül választhatunk. Melírozás fajtái: * Tincsmelírozás, fésűs melír: általában szőkítőeljárásban végzem, de festékkel is alkalmazom. A fésűt teljesen a hajtőre teszem, így egyenletes, szép vékony csíkozást tesz lehetővé. Szabályozható a tincsek sűrűsége is. Egyszerre több szín is megvalósítható. * Rétegmelírozás: réteges frizuránál alkalmazom, a rétegeket fóliacsíkokkal választom el, és a végeket szőkítem/festem. Tupírozási eljárással is végezhető, ilyenkor a feltupírozott részek végeit világosítom. * Lapmelír: fóliában történik a hajszínváltozás, egy szélesebb tincset festek meg, ami lehet a frizuránk választékánál, vagy igény szerint bárhol a fejen. * Hajvonal melírozás: fésű vagy ecset segítségével a takaróhajon végighaladok. A fésű előzetes festékbemártásával viszem fel a kívánt színt. * Napsugármelírozás: a felső takaróréteg világosítása. Elkülönítem az alsó részt, 1-2 árnyalattal világosítok, szőkítéssel és festéssel is végezhető. * Satírozás: többféle formában végezhető. Először szőkítem (színtelenítem) a tincset, végül az alapszínhez hasonló kiegészítő színre átfestem. A végek szőkítésével és festésével is végezhető. Munka- és időigényes feladat, de szép természetes hatást kelt. * Csillagmelírozás: a kalapvonalon csillag formájú leválasztást készítek, és a leválasztott részt festem. Lehet öt különböző színt is létrehozni, amely száradás után gyönyörű fény- és színjátékot képvisel.
Színkorrekciók
Alkalmazására akkor van szükség, ha túl sárgás a haj, fakó vörös, foltos, vagy épp a hamvas árnyalatot szeretnénk megváltoztatni, akár az eredetire visszatérni, többféle mód és lehetőség van korrigálásukra. * Koktélozás: ez egy speciális keverék, amely megtisztítja a hajat a zöldes, szürkés árnyalatoktól, festékmaradványoktól. A koktélt abban az esetben használom, ha vendégem árnyalatváltoztatást szeretne. * Visszapigmentálás: (pl.szőkéről vissza barnára) elkerülhető a haj fakó, szürkés-zöldes árnyalata. Speciális "színlehúzó" készítményekkel is dolgozom, amelyek színváltoztatáskor, világosításkor a maximális eredményt nyújtják szőkítés nélkül. * Hajradír: Roncsolás mentes festékeltávolító krém, hajról ( hajradír ) Roncsolás nélkül távolít el minden márkájú oxidációs hajfestéket a hajról (a feketét is), függetlenül attól, hogy mikor lett festve. A haj azonnal újrafesthető. Festékeltávolítás hajról: Eltávolítja a nem kívánt oxidált hajszínt, a természetes hajpigmentek roncsolása nélkül. Használható az egész hajszín eltávolításához, vagy csak részbeni színjavításhoz. Gyengéd és ápoló formulája miatt minden hajtípushoz használható. Peroxid és ammónia mentes, nem szőkít és a hajat kitűnő állapotban hagyja. A haj azonnal újrafesthető. Szolgáltatás időigénye: melír 60-90 perc, színkorrekciók 90-120 perc (alkalmazott technikától függ) Ára: 4300Ft. -tól Kövess minket a Facebookon is, Vianna Szépségszalon Bag néven,ahol naprakész információkat találsz rólunk!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!